Zasavci na ekonomskem forumu na Poljskem

Regionalna razvojna agencija Zasavje je partner na letošnjem že 28. Ekonomskem Forumu, ki poteka med 4. in 6. septembrom v Krynici na Poljskem.

od Zasavc.net - 06. 09. 2018
Foto: arhiv RRA Zasavje

Ekonomski forum velja za največji tovrstni dogodek v srednji in vzhodni Evropi, ki ga vsako leto obišče več kot 4000 gostov s področja ekonomije, politike in socialnih ved, ki prihajajo iz več kot 60 evropskih, azijskih in ameriških držav.

Vodilna tema letošnjega foruma je Evropa skupnih interesov, Evropa skupnih vrednot. 180 okroglih miz, številne diskusije, okrogle mize ter predstavitve bodo omogočile priložnosti za razprave o ključnih vprašanjih Evrope – zdravstvo, inovacije, makroekonomija, reforme, mednarodna politika, družba, inovacije, položaj regij.

RRA Zasavje bo v sklopu dogodka organizirala in vodila okroglo mizo, na kateri bo s predstavniki regij, ki so se zaradi notranjih ali zunanjih vplivov našle v tranziciji, iskali odgovore na izzive, ki jih je prinesla postindustrializacija. Na vprašanja o izzivih in dobrih praksah bodo odgovarjali gostje, ki prihajajo iz Slovenije (Zasavja), Srbije, Španije in Poljske.

Organizator industrijskega foruma je Inštitut za vzhodne študije, ki poleg Ekonomskega foruma organizira tudi številne druge dogodke, ki dosegajo evropsko oz. mednarodno prepoznavnost in pokritost.

ZT


- oglaševalski prostor -

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 11. 2018
Zasavc.net - 09. 11. 2018
Zasavc.net - 09. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net