Zasavci na Krvavcu

Krvavec je letos že četrto leto zapored pokal po šivih srčnih Zasavcev.

od Zasavc.net - 12. 03. 2018

Kljub nestanovitnemu vremenu se je v soboto, 10. marca, na Krvavcu zbralo precejšnje število tekmovalcev, pa tudi navijačev in ljubiteljev smučanja.

Zasavce je zjutraj na plaži pričakal zasavski zajtrk, dišalo je tudi po trojanskih krofih. Po »energijski bombi« so svojo srčnost najprej pokazali smučarji, ki so se v megli potegovali za odličja in naslove prvakov.

Tekmovalce sta v ciljni areni spodbujala predstavnik Radia Aktual in Perkmandeljc, na Plaži Krvavec pa sta spremljevalce ogrevala DJ Zupi in skupina Folk idoli.

Po končanem tekmovanju je sledil bogat spremljevalni program, katerega osrednja gostja je bila tokrat Katja Požun, članica slovenske skakalne reprezentance in SK Zagorje, ki je v letošnji sezoni sklenila svojo športno kariero.

Goste sta pozdravila županja občine Trbovlje Jasna Gabrič in podžupan občine Hrastnik Vinko Žagar, na oder so stopili tudi predstavniki sponzorjev in podporniki dogodka.

Pred razglasitvijo rezultatov je zaigrala Delavska godba Trbovlje, v nadaljevanju pa sta goste s plesom Pancer tanz dobro ogreli predstavnici plesne skupine Kattan.

Zasavsko veselje in druženje je na Plaži Krvavec trajalo pozno v noč.

»Tri krasne doline smo zopet dokazale, da šport združuje, da smo Zasavci smučarski narod, se radi družimo in zabavamo,« so po dogodku povedali zadovoljni organizatorji.

KK


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 08. 12. 2018
Zasavc.net - 05. 12. 2018
Zasavc.net - 04. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net