Zlata zagorska Komunala

Komunala Zagorje velja za podjetje, s katerim je v naslednjem letu varno poslovati, saj so je po finančnem pregledu ocenili z najvišjo oceno odličnosti.

od Zasavc.net - 06. 06. 2018
Foto: arhiv ZT

Javno podjetje Komunala Zagorje je tudi letos dosegla najvišjo bonitetno oceno. Kot so sporočili iz podjetja, predstavlja bonitetna ocena odličnosti nadpovprečno bonitetno vrednost gospodarskih subjektov. Temelji na računovodskih izkazih za zadnje poslovno leto in napoveduje varnost poslovanja v naslednjih 12 mesecih.

Bonitetno oceno odličnosti je Komunali izdala analitična hiša Bisnode, največja partnerska družba bonitetne hiše Dun & Bradstreet. Ker je Komunala dosegla najvišjo bonitetno oceno že tretje leto zapored, jo je hiša Bisnode uvrstila med tako imenovana zlata bonitetno odlična podjetja. Podoben standard v Sloveniji dosega še 4,7 odstotka oziroma 6.648 podjetij.

»Gre za prestižno edicijo zlate bonitetne odličnosti in najvišje priznanje, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni in se zato podeljuje osebno na sedežu podjetja s strani predstavnikov Bisnode Slovenija,« so povedali v analitični hiši Bisnode.

ZT


- oglaševalski prostor -

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 03. 12. 2018
Zasavc.net - 29. 11. 2018
Zasavc.net - 27. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net