Zmagali v kraljevi disciplini

Od 20. do 23. septembra je na Češkem potekalo plesno tekmovanje IDO svetovni pokal za disco dance. Med več kot 2000 najboljšimi plesalci so nastopili tudi slovenski reprezentanti, med njimi plesalke in plesalci Plesnega kluba Kattan.

od Zasavc.net - 24. 09. 2018
Foto: arhiv kluba

Plesni klub Kattan se je na Češko odpravil s kar 28 plesalci. Preizkusili so se v različnih kategorijah in disciplinah, njihov trud na treningih pa se je odrazil tudi v kakovosti nastopov in rezultatih.

V kraljevi disciplini disco dance formacije člani je formacija Kratos (24 plesalcev) priplesala na najvišjo stopničko in s tem osvojila naslov zmagovalcev Svetovnega pokala.

Finale si je priplesal tudi disco dance mladinski par Anja Leskovar in Anja Tori. Priplesali sta si odlično 7. mesto.

Disco dance mala skupina mladink Power, ki jo sestavljajo Anja Leskovar, Anja Tori, Isabella Podbregar, Neja Turnšek, Tia Brance, Vita Peserl, Taja Čerčnik se je v hudi konkurenci prebila do polfinala in osvojila suvereno 8. mesto.

Kattanova najboljša mladinska solistka Anja Leskovar je od 72 plesalk z odličnim nastopom v polfinalu osvojila 9. mesto.

V polfinalu je nastopil Maks-Denis Hriberšek, ki je v disco dance solo kategoriji zasedel 10. mesto.

V najstarejši kategoriji sta se v parih predstavili Nika Leskovar in Tajda Velikonja. S prepričljivim nastopom sta zasedli končno 10. mesto v polfinalu.

V Plesnem klubu Kattan so po nastopu povedali, da so izjemno ponosni na napredek plesalcev, ki so ga ti pokazali v enem letu, in se nadejajo odlične sezone.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 10. 12. 2018
Zasavc.net - 07. 12. 2018
Zasavc.net - 05. 12. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net