Eurospin prihaja v Zasavje

V Zasavje prihaja še ena trgovina. Sparu, Mercatorju, Tušu, Hoferju in Lidlu se bo najverjetneje v Trbovljah pridružil še Eurospin.

od Zasavc.net - 10. 01. 2017
Foto: arhiv družbe Eurospin
V podjetju Eurospin Eko so potrdili, da bodo v Zasavju slej ko prej odprli svojo poslovno enoto. Zasavje jih zanima zato, ker na tem območju še niso prisotni. »Ocenjujemo, da lahko tudi v Zasavju ponudimo kupcem artikle odlične kvalitete po nizkih cenah,« so povedali v podjetju.

Čeprav so vse glasnejše govorice, da naj bi Eurospin stal na lokaciji bivše Strojne tovarne Trbovlje, v družbi Eurospin eko zatrjujejo, da primerne lokacije še niso našli. Potrebujejo od 5.000 do 7.000 kvadratnih metrov veliko zemljišče, od tega za trgovino po svojih standardih 1.400 kvadratnih metrov.

Ali so lokacijo bivše Strojne tovarne Trbovlje prodali družbi Eurospin, smo vprašali tudi solastnika STTIM v stečaju s sedežem na Vodenski cesti 49 v Trbovljah Petra Kotarja, a odgovora nismo prejeli.

Eurospin je največja italijanska skupina na področju diskontne prodaje, ki svojo znamko širi prek petih italijanskih operativnih družb in slovenske družbe Eurospin Eko s sedežem v Renčah. V Sloveniji imajo trenutno 46 trgovin in eno skladišče, ki so ga uredili v Celju.

TPK

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 23. 04. 2018
Zasavc.net - 13. 04. 2018
Zasavc.net - 03. 04. 2018
Zasavc.net - 28. 03. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net