Občana zmotilo vozilo cestnega vzdrževalca

V četrtek, 7. junija, so zagorski policisti posredovali zaradi povožene srne, kaznivega dejanja in vozila, ki naj bi bil parkiran na nepreglednem ovinku.

od Zasavc.net - 08. 06. 2018
Foto: arhiv ZT

Na PP Zagorje se je v četrtek, 7. junija, zglasil voznik tovornega vozila in naznanil, da je med vožnjo po regionalni cesti na relaciji Trbovlje-Zagorje ob Savi z vozilom oplazil stanovanjski objekt. Policisti so skladno s 4. odstavkom 111. člena ZPrCP odstopili od ugotavljanja dejstev in zbiranja dokazov, potrebnih za odločitev o prekršku pri prometni nesreči z majhno poškodbo.

Policisti so bili napoteni na območje PP Litija, kjer je prišlo do prometne nesreče I. kategorije s pobegom. Povzročitelja še iščejo. 

Na podlagi informacije občana je policijska patrulja pregledala relacijo med Zagorjem in Litijo, kjer naj bi bilo v nepreglednem ovinku parkirano vozilo. Izkazalo se je, da gre za vozilo, s katerim izvajalci opravljajo cestno vzdrževalna dela. Vozilo je bilo pravilno označeno in zavarovano.

Policisti so bili napoteni tudi na relacijo Trbovlje-Hrastnik, kjer pa so res našli povoženo srno, kot jim je bilo sporočeno, in so jo odstranili z vozišča, za odvoz kadavra pa je nato poskrbela pristojna služba. 

Sprejeli so še prijavo kaznivega dejanja s področja zakonske zveze, družine in otrok. Po zbranih vseh obvestilih bo na pristojno državno tožilstvo podana kazenska ovadba.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 10. 2018
Zasavc.net - 15. 10. 2018
Zasavc.net - 12. 10. 2018
Zasavc.net - 11. 10. 2018
Zasavc.net - 09. 10. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net