Prometne nesreče, neurje

Policisti so imeli čez vikend in v ponedeljek kar precej dela, največ v prometu. Opozorilo zaradi del na cestah.

od Zasavc.net - 10. 07. 2018
Fotografija je simbolična.

PP Zagorje

Policisti so obravnavalikaznivo dejanje uporabe ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva. Oškodovana je bila občanka iz občine Zagorje. Policisti so podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Policisti so bili obveščeni o nepravilno delujočih semaforjih na cestni zapori na Izlakah. Ugotovili so, da semaforji delujejo pravilno, nastajajo pa zastoji zaradi prometne konice in povečanega gostote prometa z ene strani. Z ročnim usmerjanjem prometa so sprostili promet.

Policisti so bili obveščeni o puščanju vode v stanovanjskem bloku v Zagorju ob Savi. Gasilci PGD Zagorje so vdrli v stanovanje in začasno sanirali vodovodno napeljavo. Nastala je zgolj manjša materialna škoda, ki jo je povzročila voda iz počenega radiatorja.

Policisti so bili obveščeni, da se je na tržnici v Zagorju zgrudil starejši moški. Moškega je ustrezno oskrbela ekipa Nujne medicinske pomoči Zagorje.

Policisti so bili v večernem času obveščeni, da se je na območju Trbovelj zaradi vetra in starosti drevesa le to podrlo na parkirana vozila. Drevo je poškodovalo 7 vozil.

Policisti so dvema osebama zasegli delce posušene zeleno rjave rastline zaradi suma na prepovedano drogo. Po analizi sledi zoper kršitelja ustrezen ukrep.

Policisti so na območju Zagorja ustavili dva voznika, ki sta vozila osebni avtomobil pod vplivom alkohola, zaradi česar je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja.

Policisti so v nedeljo intervenirali na območju Zagorja, kjer naj bi se sprla soseda. Po zbiranju obvestil in nasprotujočih se izjavah so postopek zaključili.

Policisti so tudi obravnavali prometno nesrečo na glavni cesti Litija-Zagorje. Na osebni avtomobil je padlo več manjšega kamenja, ki je vozilo poškodovalo.

V dopoldanskem času se je na policijsko postajo Zagorje ob Savi zglasila občanka ter policistom naznanila sum kaznivega dejanja goljufije. Ugotovljeno je bilo, da je oškodovanko neznani storilec ogoljufal preko svetovnega spleta.

V dopoldanskem času se je na policijsko postajo Zagorje zglasil občan ter policistom naznanil kaznivo dejanje tatvine avtomobilskega dela.

Policisti so popoldan preiskovali prometno nesrečo na cesti čez Slačnik, ki se je pripetila zaradi vožnje voznika po nasprotnem smernem vozišču. V prometni nesreči se je eden od udeležencev lahko telesno poškodoval, zdravniško pomoč pa so mu nudili v ZD Zagorje. Po zbranih obvestilih ter pridobljenem obvestilu o telesnih poškodbah so povzročitelju izrekli predpisano globo ter mu vročili plačilni nalog.

Zagorje ob Savi V popoldanskem času so bili policisti obveščeni o prometni nesreči z manjšo poškodbo na parkirišču v Zagorju.

V večernem času so policisti pri nadzoru v Zagorju zaznali kršitev zakona o omejevanju porabe alkohola. Polnoletni kršitelj je omogočil uživanje alkoholne pijače mladoletni osebi.

V večernem času so policisti intervenirali v zasebnem prostoru v Hrastniku. Sprla sta se izvezakonska partnerja.

Obvestilo

Policija sporoča, da je zaradi številnih del na vozišču, pri čistilni napravi Zagorje, na regionalni cesti skozi mesto Zagorje na odseku od Pošte proti savskemu mostu, Izlakah pri Medijskih toplicah, pa tudi pri Sušniku v Trbovljah, promet močno oviran, saj je izmenično urejen s semaforji.

Vse udeležence v prometu pozivajo, da si temu primerno prilagodijo čas potovanja na željene lokacije ter z veliko mero strpnosti upoštevajo postavljeno prometno signalizacijo ter prometna pravila. Le tako bo na navedenih lokacijah promet kljub delom potekal brez večjih posebnostih in tekoče, kot je le mogoče.

ZT


- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 16. 11. 2018
Zasavc.net - 06. 11. 2018
Zasavc.net - 05. 11. 2018
Zasavc.net - 02. 11. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net