Vse najboljše za 95. rojstni dan

Veronika Strmljan iz Čemšenika je 10. januarja praznovala svoj 95. rojstni dan. Najstarejši krajanki so čestitale predstavnice krajevne skupnosti in krajevne organizacije Rdečega križa Čemšenik.

od Zasavc.net - 11. 01. 2017
Foto: AR
Veronika Strmljan se je rodila 10. januarja 1922 in je tako v torek praznovala svoj 95. rojstni dan.

[caption id="attachment_17099" align="alignleft" width="200"]Veronika Strmljan. Foto: AR Veronika Strmljan. Foto: AR[/caption]

Živi v Čemšeniku, kjer je tudi najstarejša krajanka. Ob njenem jubileju so jo z obiskom presenetile predsednica KS Čemšenik Ana Režun, predsednica krajevne organizacije Rdečega križa Čemšenik Simona Jarc in tajnica KS Čemšenik Stanka Polc.

Slavljenka je še vedno zelo čila in bistra. Kot je povedala sama, ne jemlje zdravil in nima nobenih posebnih bolezni. Le sliši ne več tako dobro, kot je včasih. Priljubljena je med krajani, zelo radi pa so jo imeli tudi vsi planinci, ki so pred leti zahajali na Čemšeniško planino. Strmljanova je bila namreč tam dolga leta oskrbnica doma.

Recept za njeno dolgo in čilo življenje se tako verjetno skriva v njeni vsakodnevni aktivnosti, saj je na Čemšeniško planino vedno hodila peš, še dolgo po upokojitvi pa se je po Čemšeniku vozila tudi s kolesom.

ZT

- oglaševalski prostor -

Zasavc.net - 25. 04. 2018
Zasavc.net - 23. 04. 2018
Zasavc.net - 22. 04. 2018

O nas

Stik z nami: info@zasavc.net